Z-KER Kereskedelmi Rendszer

   A program főleg kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára készült, de kiválóan alkalmas gyártó és szolgáltató tevékenységes esetén is. Megoldja a raktári készletek nyilvántartását, a beérkező rendelések kezelését, szállítólevelek kezelését és a számlázást, mindezt főkönyvi számlaszámok használata nélkül. Az egyes funkciók figyelik a készleteket, és a megadott mennyiségekkel rögtön módosítják is a szabad készleteket. Rendelés esetén a termék rögtön foglalásra kerül a készletből, így az másik ügyfél számára már nem elérhető.

   A rendszer része egy raktári készletnyilvántartó program, egy számlázó és rendelés nyilvántartó program, valamint opcionálisan egy beérkező számlákat nyilvántartó program.  A számlázó programnak létezik egy „Lite” változata ami nem tartalmaz készletnyilvántartást (készletkönyvelést).

   Hálózati működés esetén alkalmas egyszerre több gépen történő munkavégzésre. Távoli telephelyek esetén megoldható az egyes gépek közti adatátadás lemezen, telefonos modem segítségével vagy interneten keresztül.

   A program működése főkönyvi számoktól mentesen történik. Alkalmas azonban a rendszerben elkészült kimenőszámlákat átadni a „ZKontiR” könyvelő rendszer pénzügyi moduljának, amivel megoldható a cég komplett könyvelése.

Referenciák:

  • Gumiabroncs Kft. – Nyíregyháza                                                 
  • Gumicentrum Kft.   –   Göd                                                   
  • Inter-Szerviz 2000 Kft. – Siófok 
  • ALBA Metall Kft. – Székesfehérvár
  • Sziebler BT. – Pusztaszabolcs