ZKontir Egyszeres program

   Az egyszeres könyvviteli program működik pénztárkönyvként és naplófőkönyvként. Könyvelhetők az egyéni vállalkozók, társadalmi szervezetek. Könyvel forintban és devizában. Elkészíti az áfabevallást XML formában, ami közvetlenül az EBEVJava-ba (ÁNYK) betölthető. Megoldja a tárgyi eszközök nyilvántartását. Kezeli a pénzforgalmi ÁFA elszámolást is.

  A program működik egy felhasználós változatban pénztárkönyvként vagy naplófőkönyvként, több felhasználósként mindkét módon. Alkalmas hálózatos üzemmódú használatra, amikor az adatok több számítógépről is elérhetők.

  A könyvelés egy előre kialakított jogcímrendszer alapján történik, ahol a kiválasztott jogcímek alapján dönti el a program, hogy hova könyveljen. A jogcímrendszer bővíthető a felhasználói igényei szerint. Több bank, és több pénztár kezelése. Mozgáskódok segítségével egyes könyvelési műveletek egyszerűsíthetők (pl. bér feladás, járulékok utalása stb.). Alkalmas rovatkódos és gyűjtőkódos könyvelésre, melynek segítségével az egyes tételek rovatkódokhoz, és gyűjtőkódokhoz kapcsolhatók. Egy könyvelt bizonylat akár három rovatkódra bontható. A lerögzített bizonylatok alapján, még a tételek feldolgozása előtt lekérhetők a rovatkódos kimutatások PDF listán, vagy EXCEL táblába. Tartalmaz egy nyugtarögzítő funkciót, amivel a nyugtás értékesítések adatit gyorsan le tudjuk könyvelni. Lehetőség van EXCEL-ből történő nyugtaadat importálásra is.

Széles körű kimutatási lehetőségek. ÁFA analitika, ÁFA bevallás, folyószámla kimutatás, számla analitika, hitelek nyilvántartása, naplófőkönyv listák teljes vagy részleges kimutatási lehetőséggel, bevételi nyilvántartás készítés. Naplófőkönyv és pénztárkönyv nyomtatás klasszikus formában és részleges adatokkal. A lista adatairól EXCEL-be történő adatmentés is lehetséges.

A könyvelt ügyfeleknél lehetőség van a NAV online-számla elérés beállítására, így lehetőséget biztosít a program a NAV online-számla rendszerből a kimenő és beérkező számlák adatainak lekérdezésére, valamint az ügyfél adatok lekérésére adószámuk alapján.

Referenciák:

  • SZIEBLER Kereskedelmi és Szolgáltató BT.  – Pusztaszabolcs                             
  • FORTAX ALBA KFT.   – Székesfehérvár                                        
  • HUN Kft. – Budapest                    
  • Gordiusz Kft.  – Tamási
  • Hamar és Hamar Kft. – Tamási